This demo is reset every 24 hours!

Tommi

Gender:
Man 
Age:
28
Location:
Nikel, Murmansk, Russia
Body type:
Slender 

Height:
6' 0" 

Eyes:
Green 

Hair:
Dark brown 

Ethnicity:
Caucasian (white) 

Smoking:
No 

Drinking:
No 

Living situation:
Alone 

Social Setting:
The life of the party, Somewhat shy, Home body, Flirt, Comic relief 

TV watching:
Couch potato, Dramas, Movies, News junkie, Reality show addict, Sitcoms 

Marital status:
Single / never married 

Have kids:
No 

Want (more) kids:
No 

Education:
Some high school 

Employment status:
Work at home 

Occupation:
Transportation 

Sense of humor:
Friendly, Clever / Quick witted, Dry / Sarcastic, Campy / Cheesy, Goofy, Slapstick, Obscure, Raunchy, Other 

Interests:
Arts, Cooking, Crafts, Dancing, Dining, Family, Gaming, Health / Fitness, Listening to music, Movies, Photography, Playing sports, Playing music, Reading, Watching sports 

In my own words:

Lorem Ipsum on yksinkertaisesti testausteksti, jota tulostus- ja ladontateollisuudet käyttävät. Lorem Ipsum on ollut teollisuuden normaali testausteksti jo 1500-luvulta asti, jolloin tuntematon tulostaja otti kaljuunan ja sekoitti sen tehdäkseen esimerkkikirjan. Se ei ole selvinnyt vain viittä vuosisataa, mutta myös loikan elektroniseen kirjoitukseen, jääden suurinpiirtein muuntamattomana. Se tuli kuuluisuuteen 1960-luvulla kun Letraset-paperiarkit, joissa oli Lorem Ipsum pätkiä, julkaistiin ja vielä myöhemmin tietokoneen julkistusohjelmissa, kuten Aldus PageMaker joissa oli versioita Lorem Ipsumista.

On todistettu, että lukijaa häiritsee sivun ulkoasu lukiessaan sivua. Lorem Ipsumin käytön tarkoitus on, että se omaa enemmän-tai-vähemmän normaalimpaa sanojen sijoitusta kuin 'Sisältöä tähän, sisältöä tähän'. Monet tietokoneen julkistusohjelmien pakkaukset ja nettisivueditorit käyttävät nyt Lorem Ipsumia heidän normaalina mallitekstinä. 'Lorem Ipsumia' etsittäessä löytyy monen monta nettisivua, jotka ovat vasta aluillaan. Useita versioita on muodostunut vuosien kuluessa, jotkut vahingossa ja jotkut tarkoituksella (lisätty huumoria ja niin edelleen).

Vastoin yleistä uskomusta, Lorem Ipsum ei ole vain sattumanvarainen teksti. Sillä on pitkät juuret klassisesta latinalaisesta kirjallisuudesta vuonna 45 eKr alkaen, tehden siitä yli 2000 vuotta vanhan. Richard McClintock, latinalainen professori Hampden-Sydneyn yliopistossa Virginiassa, etsi yhden vaikeaselkoisimmista latinalaisista sanoista, consectetur, Lorem Ipsumin kappaleesta ja etsi lainauksia sanasta klassisessa kirjallisuudessa löytäen varman lähteen. Lorem Ipsum tulee osista 1.10.32 ja 1.10.33 "de Finibus Bonorum et Malorum":ksesta (The Extremes of Good and Evil), jonka teki Cicero vuonna 45 eKr. Tämä kirja on tutkielma etiikasta, joka oli hyvin yleistä Renesanssin aikana. Ensimmäinen Lorem Ipsumin rivi, "Lorem ipsum dolor sit amet..", tulee rivistä joka on osassa 1.10.32.


Recent activity
User
Tommi created a new event:
Ohjattu ryhmämeditaatio

Ohjattu ryhmämeditaatio järven rannalla. Vapaa pääsy.

User
Tommi added a picture to the album Kuvia:
User
Tommi added a picture to the album Kuvia:
User
Tommi posted a new song:
User
Tommi uploaded a new profile picture:
User